Uitslag

Merel's wereld(s)

Een van de eerste blogs die ik las was van Hendrike, met als kop: dobbelen. Hoe zou de uitslag van de scan zijn? Vandaag moest ik daar aan denken toen ik bij de longarts zat.

Eerst een ECG gemaakt en is normaal gesproken je hartslag tussen de 50 en 60 slagen per minuut met crizotinib, nu was het 84!! Spanning heeft duidelijk invloed op je hartslag.

Op het moment dat ik bij de arts aan de beurt zou zijn, kwam mijn arts de deur uit, deed deze op slot en liep weg…. Stikzenuwachtig en gewoon weglopen. Waarschijnlijk met spoed weggeroepen, maar leuk is anders. Het liefst had ik gehad dat hij bij het weglopen even naar me keek en een duim opstak, maar dat is onzinnig. Vanaf dat moment zou ik er namelijk altijd op rekenen dat goede berichten van te voren even gedeeld zouden worden.

Gelukkig was de uitslag…

View original post 115 more words