Op volle toeren.

Eddie's Rollercoaster

De rollercoaster loopt weer op volle toeren. Afgelopen woensdag op en neer naar Keulen geweest voor hun visie op de nieuwe ontwikkelingen binnen en buiten mijn lichaam. Op de hersenscan zijn dus 6 plekken te zien die daar niet thuis horen. Flinke tegenvaller! Het is zaak deze ‘krakers’ snel weer uit mijn bovenwoning te schoppen.

Dan het goede nieuws. Een nieuwe generatie medicijnen komt eraan en binnen paar maanden beginnen ze hier in Keulen met een nieuwe trial. Het betreft een revolutionair en effectief medicijn (nieuwe TKI voor ROS1). Tot die tijd moet ik zorgen dat mijn nieuwe bovenburen zich rustig houden.

Keulen kwam met aantal blogs waar lotgenoten praten over hun ervaringen en behandelingen. Dit zijn mannen en vrouwen over de hele wereld. We zijn een zeer selecte groep in deze dodelijke ziekte. Enorm interessant en heftig om vergelijkbare situaties te lezen. Deze blogs hebben ook een groot voordeel!…

View original post 169 more words