Major setback

Merel's wereld(s)

Gisteren weer naar de Longarts geweest. Omdat ik voor het eerst een MRI van het hoofd had aangevraagd, was ik best zenuwachtig. Uitzaaiingen in het hoofd hoef je niet te merken, maar kunnen wel aanwezig zijn. Beneden de nek maakte ik me nergens zorgen over. Ik ben fit, voel me gezond en ben op dit moment beresterk.

Van te voren had ik me voorbereid op eventuele uitzaaiingen in de hersenen, wat de mogelijkheden zouden zijn. Maar hoe anders liep het gesprek.

Mijn hoofd is helemaal schoon en goed, maar in de linkeroksel is weer nieuwe activiteit ontdekt. HUH??? Hoe is het in hemelsnaam mogelijk, geen enkel signaal, geen enkele aanwijzing. Ik voel helemaal niets, ook niet de signalen dat de kanker weer aanwezig is (vermoeidheid, nachtzweet) Totaal in shock!
Gelukkig hadden we het hier op de Facebookgroep ROS1 ook over gehad, wat te doen bij (lokale) resistentie en toen de…

View original post 379 more words

Published by

merelhennink

vrouw, 48 jaar, samen met mijn man 2 geweldige kinderen van 10 en 12 jaar. Met veel plezier werkzaam bij de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool Groningen, bij zowel de opleiding als het lectoraat Integraal Jeugdbeleid. Sporten vind ik heerlijk, daar word ik gelukkig van. Sinds november 2014 is longkanker met uitzaaiingen naar de lymfeklieren geconstateerd. Het blijkt dat de Ros1 translocatie oorzaak is.