bezinning

Merel's wereld(s)

Nadat vorige week duidelijk was geworden dat 2 lymfeklieren in de oksel activiteit vertoonden, moest een nieuwe afspraak voor een biopt worden gemaakt.

Juist omdat het slechte nieuws zo ‘uit de lucht kwam vallen’ was de klap groot. De eindstreep komt gelijk een stukje dichterbij, mocht het inderdaad resistentie blijken te zijn. Dat doet wat met je geest en de dood zit je weer op je hielen.

Je ratio en je gevoel komen in conflict met elkaar. Je gevoel geeft je angst weer, terwijl je ratio zegt dat nog niets zeker is en als het mis is, dat er altijd nog alternatieven zijn. De bekende spreuk: daar waar je geen controle over hebt, moet je je niet druk over maken… moest ik echt een aantal keren hardop tegen mij zeggen. Ziek zijn is vermoeiend en slecht nieuws helemaal. Zoals Anne Marie al in haar blog schreef, je kunt nooit vakantie…

View original post 614 more words

Published by

merelhennink

vrouw, 48 jaar, samen met mijn man 2 geweldige kinderen van 10 en 12 jaar. Met veel plezier werkzaam bij de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool Groningen, bij zowel de opleiding als het lectoraat Integraal Jeugdbeleid. Sporten vind ik heerlijk, daar word ik gelukkig van. Sinds november 2014 is longkanker met uitzaaiingen naar de lymfeklieren geconstateerd. Het blijkt dat de Ros1 translocatie oorzaak is.