Een bewogen wintersport

Merel's wereld(s)

Voordat we vorige week vrijdag naar Valfréjus gingen om een weekje heerlijk met het gezin te skiën, kregen we al te horen dat er weinig sneeuw zou liggen. De liften in Valfréjus zouden het weekend dicht zijn en als het niet koud genoeg zou worden, zouden de pistes de rest van de week gesloten blijven. Lekker vooruitzicht dus.
Als optie hadden we bedacht een skipas voor Val Thorens (mijn lievelings skigebied) te kopen (ongeveer een half uur rijden vanaf ons appartement). We zouden dan moeten opstappen in Orelle, maar daar kregen we te horen dat we elke dag maar moesten afwachten of we mee mochten naar boven en dat we alleen dagpassen a 50 euro per persoon konden kopen. Met een humeur ver beneden vriespunt (buiten was het +13 graden) kwamen we aan. Een collega, die ook naar Valfréjus zou gaan, kwam op het lumineuze idee om om te boeken…

View original post 618 more words

Published by

merelhennink

vrouw, 48 jaar, samen met mijn man 2 geweldige kinderen van 10 en 12 jaar. Met veel plezier werkzaam bij de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool Groningen, bij zowel de opleiding als het lectoraat Integraal Jeugdbeleid. Sporten vind ik heerlijk, daar word ik gelukkig van. Sinds november 2014 is longkanker met uitzaaiingen naar de lymfeklieren geconstateerd. Het blijkt dat de Ros1 translocatie oorzaak is.