Rekken heeft een prijs versus Levensrecht heeft een prijs (punt)

Merel's wereld(s)

Wat jammer dat mijn allereerste stukje in 2016 ontstaan is uit boosheid. Na het prachtige interview met mijn zoon was ik wel even klaar met de kanker. Bram en ik hebben met veel plezier alle reacties gelezen en hij groeide met de dag (terecht) van trots.
Fysieke vermoeidheid zorgt voor mentale vermoeidheid en vice versa. Ergo, door de onzekerheid qua progressie, fysieke inspanningen in de vakantie, het ontbreken van een vast ritme en het feit dat ik veel tijd heb om na te denken, ben ik moe. Moe van de kanker en moe van de onzekerheid. Moe, omdat ik door de internationale verhalen over andere behandeltrajecten lees en me dan afvraag of ik wel de optimale behandeling ga krijgen bij progressie. Je kunt dus moe zijn van de kennis die je over je ziekte hebt gekregen. Die eeuwige angst om dood te gaan, omdat ik wellicht niet de juiste behandeling heb gekregen is…

View original post 1,176 more words

Published by

merelhennink

vrouw, 48 jaar, samen met mijn man 2 geweldige kinderen van 10 en 12 jaar. Met veel plezier werkzaam bij de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool Groningen, bij zowel de opleiding als het lectoraat Integraal Jeugdbeleid. Sporten vind ik heerlijk, daar word ik gelukkig van. Sinds november 2014 is longkanker met uitzaaiingen naar de lymfeklieren geconstateerd. Het blijkt dat de Ros1 translocatie oorzaak is.