Bobbel

Merel's wereld(s)

Gisterochtend voelde ik een pijnlijke bobbel onder mijn beruchte linker oksel. In november waren in mijn linker oksel al 2 lymfeklieren met actieve kankercellen ontdekt, nu voel ik een andere bobbel. Dan weet je dat het niet goed is. Hans voelt deze nieuwe bobbel ook, dus is het geen inbeelding van mezelf.  Mijn oksel wordt ook dikker, zodat ik me weinig illusies meer maak, dat de pillen nog optimaal werken.
D
eze week waren we door de ijzel noodgedwongen 3 dagen binnen te zitten. Door de droge lucht had ik last van mijn luchtwegen en op de spinningfiets had ik het gevoel dat mijn conditie achteruit was gegaan. Ondanks het feit dat meerdere mensen dezelfde klachten hadden, relateer ik alle luchtwegklachten met de kanker.  Met de weersomslag donderdagnacht, verdwenen ook mijn klachten, zodat ik weer vol energie zat. En dan een bobbel in je oksel… quotes2

Toen ik zwanger was, zag ik opeens erg veel zwangere vrouwen en…

View original post 588 more words

Published by

merelhennink

vrouw, 48 jaar, samen met mijn man 2 geweldige kinderen van 10 en 12 jaar. Met veel plezier werkzaam bij de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool Groningen, bij zowel de opleiding als het lectoraat Integraal Jeugdbeleid. Sporten vind ik heerlijk, daar word ik gelukkig van. Sinds november 2014 is longkanker met uitzaaiingen naar de lymfeklieren geconstateerd. Het blijkt dat de Ros1 translocatie oorzaak is.